Odredbe i uvjeti

Vrijeme čitanja: 7 minute

Odredbe i uvjeti

Uvod

Ovaj dokument sadrži potpune uvjete i odredbe koji se odnose na kupnju i sve ostale aktivnosti koje ćete poduzeti na našoj web stranici. Korištenjem ili kupnjom s ove web stranice suglasni ste pridržavati se njezinih uvjeta korištenja te ćete ih se pridržavati. Ovaj dokument utvrđuje cjelokupni ugovorni odnos između Dr Myko San-a i Vas te zamjenjuje sve prethodne ili istodobne ugovore, izjave, jamstva i razumijevanja u vezi s web stranicom i njezinim sadržajem koji se pruža putem web stranice, te u vezi s predmetom ovog Ugovora. Dr Myko San može s vremena na vrijeme izvršiti izmjene i dopune ovog Ugovora bez posebne obavijesti. Ugovor objavljen na ovoj stranici odražava najnoviji Ugovor i trebali biste ga pažljivo pregledati prije korištenja naše stranice.

Prihvaćanje Dr Myko San uvjeta i odredbi

Pristup i korištenje proizvoda i usluga Dr Myko San-a podliježu ovim uvjetima i odredbama. Ove web stranice ne smiju se koristiti u bilo koju svrhu koja je nezakonita ili zabranjena ovim uvjetima i odredbama. Korištenjem web stranice u potpunosti prihvaćate odredbe, uvjete i odricanje od odgovornosti sadržane u ovoj obavijesti. Ako ne prihvaćate ove uvjete i odredbe, molimo da odmah prestanete koristiti web stranicu.

Korištenje stranice i zabrane

Web stranica Dr Myko San omogućuje Vam prikupljanje informacija, njihovo korištenje na načine sukladne licencama autorskih prava, uspostavljanje kontakta s nama i online kupnju. Međutim, zabranjeno vam je činiti sljedeće radnje: (a) kupovati proizvode na našoj web stranici ako niste u mogućnosti sklopiti pravno obvezujuće ugovore ili vam je privremeno ili na neodređeno vrijeme zabranjeno korištenje naše stranice i usluga; (b) poduzeti bilo kakvu radnju koja može oštetiti funkcionalnost web stranica ili oštetiti njezine korisnike (uključujući, ali ne ograničavajući se na prikupljanje osobnih podataka korisnika, objavljivanje lažnih, netočnih, obmanjujućih ili klevetničkih sadržaja ili sličan vandalizam, oštećenje sustava ocjenjivanja proizvoda, prijenos bilo kakvih crva ili virusa ili bilo kojeg kôda destruktivnog karaktera…).

Plaćanja i obrada faktura

Dr Myko San ima isključivo diskrecijsko pravo odrediti uvjete plaćanja. Osim ako nije drugačije dogovoreno, Dr Myko San prihvaća narudžbu tek nakon što je uplata izvršena. Plaćanje proizvoda vrši se kreditnom karticom, PayPal-om ili bankovnim nalogom (virmanom).

Dr Myko San – Zdravlje iz gljiva koristi WSPay za online plaćanja. WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što potvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Izuzetak od prihvaćanja narudžbe nakon uplate predstavlja mogućnost plaćanja pouzećem, tj. plaćanje direktno donosiocu prilikom preuzimanja preparata. Prilikom plaćanja bankovnim nalogom, fakture dospijevaju počevši od datuma navedenog na fakturi i moraju biti plaćene u roku od 15 dana od datuma fakture. Dr Myko San zadržava pravo otkazivanja ili odbijanja narudžbi. Dr Myko San nije odgovoran za cjenovne, tipografske ili druge pogreške u bilo kojoj ponudi Dr Myko Sana i zadržava pravo otkazivanja svih narudžbi proizašlih iz takvih pogrešaka.

Mogućnost povrata novca

Ako iz bilo kojeg razloga niste u potpunosti zadovoljni našim proizvodima, možete vratiti sve neotvorene proizvode uz puni povrat novca, tijekom prvih 15 dana nakon datuma kupnje. Imajte na umu da ćete morati pokriti troškove dostave. Iako možete vratiti proizvod bez navođenja ikakvog razloga, ljubazno vas molimo da nam dostavite te informacije – vaše povratne informacije mogu se koristiti za poboljšanje proizvoda i usluga. Myko San može uskratiti povrat novca samo u posebnim slučajevima (sprječavanje prijevarne ili na drugi način nezakonite aktivnosti).

U slučaju reklamacije predlažemo da nam se javite direktno na myko.san@gmail.com, ili na telefon 01/466 00 95 (pon-pet, 9-17 sati). Kod online narudžbi moguća je i upotreba Platforme za internetsko rješavanje sporova (ORS).

Rizik od gubitka

Svi proizvodi kupljeni na našoj web stranici dostavljaju se prema ugovoru o otpremi. Rizik gubitka i vlasništvo nad takvim proizvodima prelaze na Vas nakon naše dostave prijevozniku. To znači da je kupac isključivo odgovoran za plaćanje bilo koje i svih carina, pristojbi, tarifa, poreza ili drugih pristojbi ili pristojbi bilo koje prirode u vezi s pošiljkom.

Za inozemne kupce nismo u mogućnosti dati savjet u specifičnim slučajevima, budući da carine i pristojbe ovise o zemlji.

Cijene proizvoda i opisi

Cijene Dr Myko San proizvoda na našoj web stranici pune su maloprodajne cijene navedene na samom proizvodu. U slučaju pogrešno navedene cijene kontaktirat ćemo Vas za upute prije slanja. Promjene u cijenama proizvoda stupaju na snagu odmah i odnose se samo za kupnje obavljene nakon toga.

Sva plaćanja bit će izvršena u hrvatskoj valuti. Do 31.12.2022 iznos za koji će Vaša kreditna kartica biti terećena dobiva se konverzijom cijene u eurima u hrvatske kune prema fiksnom tečaju 1€ = 7,53450 kn. Plaćanja od 1.1.2023. biti će izvršene eurima, kao novoj hrvatskoj valuti.

U slučaju da plaćate iz zemalja izvan Europske Unije, prilikom terećenja Vaše kreditne kartice, isti se iznos preračunava u Vašu lokalnu valutu prema tečaju kartičarskih udruga. Kao rezultat ove pretvorbe postoji mogućnost neznatne razlike u odnosu na izvornu cijenu koja je navedena na našoj web stranici.

Iako dajemo sve od sebe, ne jamčimo da je sadržaj ove stranice točan, potpun, pouzdan, aktualan ili bez pogrešaka. Ako proizvod koji se nudi na našoj web stranici nije kao što je opisano, Vaš jedini pravni lijek je da ga vratite.

Uređivanje, brisanje i izmjena

Dr Myko San ima pravo urediti, izbrisati ili modificirati bilo koje odredbe i uvjete sadržane u ovom dokumentu, u bilo koje vrijeme i prema vlastitom nahođenju, objavljivanjem obavijesti ili novog dokumenta na našoj stranici. VAŠE NASTAVLJANJE POSJETE I KUPOVINE NA NAŠOJ WEB STRANICI NAKON ŠTO DR MYKO SAN OBJAVI PROMJENE ILI NOVE ODREDBE I UVJETE NA NAŠOJ STRANICI PREDSTAVLJAT ĆE OBVEZUJEĆE PRIHVAĆANJE PROMJENE.

Priznavanje prava

Ovime prihvaćate da Dr Myko San zadržava sva prava, vlasništvo i interese, uključujući ali se ne ograničavajući na prava pokrivena Pravima intelektualnog vlasništva, na ovu web stranicu i u vezi s njom, te da nećete stjecati nikakva prava, vlasništvo ili interese na njezin sadržaj i oblik, i u vezi s njim osim na način izričito dozvoljen ovim Ugovorom. Ovim se obavezujete da nećete mijenjati, prilagođavati, pripremati radove izvedene iz, rastavljati ili na drugi način pokušavati izraditi ili izraditi zamjensku ili sličnu uslugu ili proizvod korištenjem ili pristupom ovoj web stranici ili vlasničkim informacijama povezanim s njom.

Prava intelektualnog vlasništva u vezi s kopiranjem, distribucijom i modificiranjem informativnog sadržaja web stranice navedena su u Pravilima korištenja Dr Myko San.

Prijevara

PREVARNE AKTIVNOSTI strogo se nadziru na našoj stranici i ako se prijevara otkrije, Dr Myko San će koristiti sve pravne lijekove koji su nam dostupni, a Vi ćete biti odgovorni za sve troškove i pravne naknade proizašle iz ovih prijevarnih aktivnosti. Ova web stranica pokušava poboljšati zdravlje korisnika, molimo vas da se suzdržite od zadiranja u naše sustave – to može uzrokovati da netko ne može primiti našu pomoć. Naši poslužitelji ne pohranjuju nikakve vrijedne ili osjetljive privatne podatke.

Odricanje od jamstva i ograničenja odgovornosti

Dr Myko San nije odgovoran za neizravnu, posebnu ili posljedičnu štetu ili bilo kakav gubitak prihoda, dobiti ili podataka koji nastane u vezi s ovim ugovorom ili web stranicom, čak i ako smo bili obaviješteni o mogućnosti takve štete.

Ne dajemo nikakva izričita ili implicitna jamstva ili predstavljanja u vezi s web stranicom ili bilo kojim proizvodima koji se prodaju i nude na našoj web stranici (uključujući, bez ograničenja, jamstva prikladnosti, svrhovitosti spram Vaših potreba, nekršenja ili bilo koja implicitna jamstva koja proizlaze iz izvedbe, trgovanja ili uzanci). Nadalje, ne jamčimo da će rad naše stranice biti nesmetan ili bez grešaka, te nećemo biti odgovorni za posljedice bilo kakvih prekida ili grešaka. Ova stranica i njezine informacije, sadržaj, materijali, proizvodi i usluge pružaju se na osnovi ,,kakvi jesu” i ,,kako su dostupni“. Podrazumijeva se da razumijete i slažete se da ovu stranicu koristite na vlastitu odgovornost.

Povjerljivost

Podrazumijeva se da prihvaćate da nećete otkrivati ​​informacije koje dobijete od nas i/ili od naših klijenata, oglašivača i dobavljača. Sve informacije dostavljene od strane krajnjeg korisnika u skladu s ovim odredbama i uvjetima su vlasničke informacije Dr Myko San-a. Takvi podaci o klijentima su povjerljivi i ne smiju se otkrivati. Dr Myko San se slaže da neće reproducirati, širiti, prodavati, distribuirati ili komercijalno iskorištavati bilo koje takve vlasničke informacije na bilo koji način.

Neodricanje

Neuspjeh Dr Myko San-a da inzistira na strogom izvršavanju bilo koje od odredbi, uvjeta i ugovora neće se smatrati odustajanjem ili odricanjem od bilo kojih prava ili pravnog lijeka koje mi možda imamo, niti će se tumačiti kao pristajanje na bilo koje naknadno kršenje odredbi, uvjeta ili ugovora, koji će i dalje biti na snazi ​​i imati potpuni učinak.

Nikakvo odricanje bilo koje strane vezano za bilo kakvo kršenje bilo koje odredbe ovog Ugovora neće se smatrati odricanjem vezanim za bilo koje naknadno ili prethodno kršenje iste ili bilo koje druge odredbe.

Razno

Ovaj se dokument ravna i tumači u skladu s materijalnim pravom Hrvatske, bez ikakvog pozivanja na načela sukoba zakona.

Svaki spor, nesuglasica ili razlika koja može nastati između stranaka iz, vezano za ili u vezi s ovim Ugovorom ovim se neopozivo predaje u isključivu nadležnost sudova u Hrvatskoj.

Cjelokupni ugovorni odnos između stranaka u vezi s predmetom ovog Ugovora sadržan je u ovom dokumentu i nijedan drugi sporazum koji se odnosi na ovaj Ugovor neće obvezivati ​​nijednu stranu.

Vaša prava bilo koje prirode ne mogu se dodijeliti niti prenijeti na bilo koga, a svaki takav pokušaj može rezultirati raskidom ovog Ugovora, bez daljnjih naših odgovornosti. U slučaju da se bilo koja odredba ovih uvjeta i odredbi utvrdi nevažećom ili neprovedivom u skladu s bilo kojim sudskim dekretom ili odlukom, smatrat će se da se takva odredba primjenjuje samo do granica utvrđenih zakonom, a ostatak ovih odredbi i uvjeta ostaje važeći i provediv prema svojim odredbama.