Neurodegenerativne bolesti – Neuromykon

Vrijeme čitanja: 3 minute

Neuromykon

Neuromykon ljekovite gljive protiv Alzheimerove i Parkinsonove bolesti, MS (multiple skleroze) i raznih demencija

Dr Myko San – Zdravlje iz gljiva razvio je NEUROMYKON, najučinkovitiji ekstrakt ljekovitih gljiva za koje je znanstveno potvrđeno da neškodljivo poboljšavaju normalan razvoj i funkcioniranje cjelokupnog živčanog sustava, te sprečavaju i ublažavaju razne neurodegenerativne, neurološke i mentalne poremećaje.

Stoga se ovaj složeni ekstrakt iz ljekovitih gljiva posebno preporučuje kao pomoć za:

  • održavanje zdravlja i poboljšanje rada mozga i cijelog središnjeg i perifernog živčanog sustava,
  • ublažavanje poremećaja koncentracije i poboljšanje sposobnosti učenja, poboljšanje kratkoročne i dugoročne memorije (osobito kod djece, mladih i starijih osoba),
  • poboljšanje mišićne aktivacije i bolju koordinacija pokreta, uključujući poboljšanje fine motorike i poboljšanu mišićnu izdržljivost – kod sportaša i rekreativaca, starijih osoba itd.,
  • ublažavanje osjetilnih oštećenja (sluha itd.),
  • pomoć u rehabilitaciji nakon traume i drugih oštećenja mozga i drugih dijelova živčanog sustava, uključujući ozljede kralježnice i oštećenja perifernih živaca koja rezultiraju neuropatijom,
  • prevenciju i ublažavanje cerebrovaskularnih poremećaja uključujući moždani udar i rehabilitaciju nakon akutnog moždanog udara,
  • ublažavanje simptoma anksioznosti (akutne i kronične), depresije i drugih emocionalnih poremećaja,
  • prevenciju, ublažavanje i usporavanje demencije različite etiologije (uključujući senilnu demenciju),
  • sprečavanje, ublažavanje i usporavanje napredovanja neurodegenerativnih poremećaja kao što su Alzheimerova i Parkinsonova bolest,
  • sprečavanje, ublažavanje i usporavanje napredovanja multiple skleroze.

Neurodegenerativne bolesti su česte. Razne demencije, Alzheimerova bolest, Parkinsonova bolest, multipla skleroza i mnoge druge napadaju živčani sustav, kompliciraju i ograničavaju njihovo funkcioniranje te drastično narušavaju kvalitetu života pacijenata i osoba koje se o njima brinu. Uzroci su brojni i još uvijek nedovoljno razjašnjeni: od priona, upale, traume, autoimunih defekata, neravnoteže neurotransmiterskih sustava, genetske predispozicije, onečišćenje okoliša i nagomilana oksidativna oštećenja. Za mnoge od ovih bolesti ne postoji pouzdana pravovremena dijagnoza, a postojeće terapije uglavnom usporavaju bolest i ublažavaju simptome, ponekad i s neugodnim i štetnim nuspojavama.
Istraživanja brojnih japanskih, američkih, kineskih, ruskih i drugih znanstvenika, uključujući H. Kawagishi, Furukawa, Ishiguro, Gao, Zhuang, Knusel, Shnidman, Sass, Brodney i mnogi drugi, dokazala su i djelovanje ljekovitih gljiva na staničnim linijama i na pokusnim životinjama.

Osim toga, u Japanu je provedeno nekoliko kliničkih ispitivanja, gdje su tradicionalni pripravci, kao i kombinacija pročišćenih hericenona i erinacina, pokazali vrlo značajna funkcionalna poboljšanja kod svih ispitanika.

Proizvod NEUROMYKON namijenjen je prvenstveno za ublažavanje i usporavanje bolesti kod osoba koje boluju od neurodegenerativnih bolesti: Alzheimerove i drugih demencija, Parkinsonove bolesti, multiple skleroze i oštećenja uslijed moždanog udara.

NEUROMYKON može pomoći sportašima da postignu veću snagu, bolju koordinaciju i učenje pokreta, te brži oporavak mišića kao rezultat povećane sinteze endogenih steroida, optimizirajući protok krvi i inervaciju prugastih mišića, bez rizika od dopinga.

Budući da na prirodan neškodljiv način hrani i štiti hipokampus mozga, koji je u suradnji s ostalim dijelovima limbičkog sistema odgovoran za bazične nagone i osjećaje, kombinacija ekstrakata gljiva NEUROMYKON može značajno ublažavati tegobe straha, depresije itd., te poboljšati opće emocionalno stanje.

NEUROMYKON se preporuča i za prevenciju, posebno za one s obiteljskom anamnezom neurodegenerativnih bolesti.

Preparat NEUROMYKON sadrži ekstrakte jestivih i ljekovitih gljiva Hericium erinaceus (lavlja griva), Lentinus edodes (Shiitake), Ganoderma lucidum (Reishi) i Armillaria mellea (puza).

ornament

Možete nas kontaktirati telefonom, faksom ili e-mailom za dodatne informacije, pa ćemo Vas dalje savjetovati o korištenju naših proizvoda!

(kontaktirajte nas)

Način primjene:

Preporučuje se kontinuirana upotreba od 2 do 6 mjeseci, ili duže.

Pakiranje: Proizvod čine dvije komponente:
vodeni ekstrakt (2 boce od 500mL) i alkoholni ekstrakt (2 bočice od 100 mL).
Doziranje: Uzimati zajedno, 5 žličica vodenog i 1 žličica alkoholnog ekstrakta tri puta na dan.
Cijena: 45,00 €