Najbolji beta glukan za jačanje imuniteta – Mykoprotect.1

Vrijeme čitanja: 2 minute

Najjači beta glukani za jačanje imuniteta –
Mykoprotect.1

najbolji beta glukan, prirodni lijek za herpes, HPV, hepatitis, AIDS/HIV
Kupi najjači beta glukan na tržištu.
Mykoprotect.1 – 52,00 €

Mykoprotect.1 je dodatak prehrani koji sadrži ekstrakte iz jestivih i ljekovitih gljiva Lentinus edodes (shiitake) i Ganoderma lucidum (reishi), preporučljiv za jačanje imuniteta.

Znanstveno je utvrđeno da su navedene jestive i ljekovite gljive korisne za ljudski organizam i preporučljive svakome tko nije alergičan na gljive, uključujući i osobe s akutnim i kroničnim virusnim infekcijama (kao što su hepatitis, herpes, HPV, HIV, gripe i prehlade).

Taj najjači beta glukan na globalnom tržištu sadrži u jednoj tableti od 1000 mg ukupno 850 mg polisaharida iz navedenih vrsta gljiva, od čega čak 500 mg vodotopivih polisaharida.

Poduzeće Dr Myko San – Zdravlje iz gljiva razvilo je Mykoprotect.1 tablete, kao rezultat trogodišnjeg testiranja 150 vrsta i kombinacija ljekovitih gljiva na Institutu Ruđer Bošković, Zavod za molekularnu medicinu i Prehrambeno biotehnološkom fakultetu, u potrazi za najjačom kombinacijom beta glukana.

Najjači beta glukani za jačanje imuniteta

Nisu svi preparati jednaki. Mykoprotect.1 je najkvalitetnija mješavina beta glukana iz ljekovitih gljiva. Izvor beta glukana vrlo je važan; topivi beta glukani iz ovih gljiva višestruko snažnije djeluju od beta glukana iz kvasca, zobi ili ječma.

Aktivne tvari nalaze se samo u tankim staničnim stijenkama gljive, pa samo ekstrakti (iz velike količine gljiva shiitake i Ganoderma lucidum) mogu osigurati dovoljnu koncentraciju aktivnih tvari.

Mykoprotect.1 koristi optimalne omjere aktivnih tvari koje djeluju u sinergiji. To je mnogo jače nego korištenje samo jedne tvari, ili jedne vrste gljiva.

Vidi više:
Iskustvo korisnika ♦ Kako prirodno ojačati imunitet

ornament

Možete nas kontaktirati telefonom, faksom ili e-mailom za dodatne informacije, pa ćemo Vas dalje savjetovati o korištenju naših proizvoda!

(kontaktirajte nas)

Sadrži: 90 tableta od 1000 mg.

Primjena: 1-2 tablete 3 puta na dan sa dosta tekućine.

Cijena: 52,00 €